Arend en Heidi heten u van harte welkom bij RiJoBike !

Sinds 2006 zorgt RiJoBike in Nieuwpoort graag voor uw fietsplezier: correcte service bij elke fietsherstelling !
Wij verkopen ook nieuwe fietsen en talrijke fietsaccessoires zoals: KLEURRIJKE FIETSTASSEN, POMPEN, MOOIE HELMEN, FIETSSLOTEN, VOETPOMPEN, ZADELS, FIETSKLEDIJ, REGENJACKS, FIETSBRILLEN, FIETSONDERDELEN, ... en nog veel meer.
Dankzij ons uniek winkelconcept en een aangepaste muziekkeuze willen wij zorgen voor een aangenaam en rustgevend gevoel, om zo de drukte van alledag even achter u te laten tijdens uw aankopen.

Als gediplomeerd E-Bike dealer van Koga en Gazelle krijgen wij jaarlijks de nodige trainingen. Met ons Body Scanning Lasermeetsysteem bepalen wij bovendien de juiste maat en beste zitpositie bij aankoop van een nieuwe fiets.Sinds 2015 kunt u ook terecht in BAR Guidon, onze gezellige fietsbar naast fietshandel RiJoBike. Tussen kunstzinnige sturen, kleurrijke zadels en een warm houtdecor geniet je er van koffie met gebak, een fietsbiertje of een lekkere wijn met tapa. Een topadres voor onvervalste fietsliefhebbers én levensgenieters pur sang. Neem alvast een kijkje op www.barguidon.eu of kom het ter plaatse testen in ons trendy fietskader.


 

 


FIETSVERZEKERING

Elektrische fietsen,
stadsfietsen,
mountainbikes en
racefietsen

FIETSTASSEN 2018,
ook bruikbaar
als handtas

ORIGINAL
FLANDRIENS

Handgeschilderde metalen wiel-renners, mooi verpakt per twee of drie. Meer ...

gocycle

ELEKTRISCHE VOUWFIETS

DE LICHTSTE ELEKTRISCHE EN OPVOUWBARE FIETS MET UNIEK ONTWERP !!!
Lees meer ...

KETTINGCLEANER

Moderne kettingreiniger die geen demontage vereist. Superhandig !