Arend en Heidi heten u van harte welkom bij RiJoBike !

Sinds 2006 zorgt RiJoBike in Nieuwpoort graag voor uw fietsplezier. Goede en snelle service bij elke fietsherstelling is bij ons van groot belang. Voor de aankoop van nieuwe fietsen en de talrijke fietsaccessoires, zoals fietstassen, pompen, fietssloten, helmen, zadels, fietskledij, hartslagmeters, zonnebrillen, onderdelen en nog veel meer, kunt u genieten van ons innovatief en uniek winkelconcept. De inrichting van onze winkel sluit heel sterk aan bij Nieuwpoort door subtiele verwijzingen naar de havengeul, het staketsel en de zee. Dankzij dit ontwerp en een aangepaste muziekkeuze willen wij zorgen voor een aangenaam en rustgevend gevoel, om zo de drukte van alledag even achter u te laten tijdens uw aankopen.

Wij volgen de snelle evolutie in de elektrische fietsen op de voet en als gediplomeerd E-Bike dealer van Koga en Gazelle krijgen wij jaarlijks de nodige trainingen. Zo kunnen we de allerbeste service bieden aan onze klanten. Met ons Body Scanning Lasermeetsysteem bepalen wij bovendien de juiste maat en beste zitpositie bij aankoop van een nieuwe fiets.Sinds 2015 kunt u ook terecht in BAR Guidon, onze gezellige bar naast fietshandel RiJoBike. Tussen kunstzinnige sturen, kleurrijke zadels en een warm houtdecor geniet je er van koffie met gebak, een biertje of een lekker wijntje met een tapa. BAR Guidon is de ideale manier om ook buiten de fietsenwinkel een band met onze klanten op te bouwen. En omgekeerd. De bar zal voor mensen ook een manier zijn om de winkel te leren kennen. Zo kunnen beide elkaar versterken. Een topadres voor onvervalste fietsliefhebbers én levensgenieters pur sang. Neem alvast een kijkje op www.barguidon.eu of kom het ter plaatse testen in ons trendy fietskader.


 

nieuw ! nieuw !

gocycle

ELEKTRISCHE VOUWFIETS

DE LICHTSTE ELEKTRISCHE EN OPVOUWBARE FIETS MET UNIEK ONTWERP !!!
Lees meer ...

cadeautips

ORIGINAL FLANDRIENS

Handgeschilderde metalen wiel-renners, mooi verpakt per twee of drie. Meer ...

NIEUWE FIETSTASSEN


RIEMen en TASsen met
gerecycleerde
FIETSBANDEN

Voor allerlei coole accessoires uit gerecycleerd (fiets)afval kunt u bij ons terecht. R-Cycle gives waste a second chance!
Meer info...

KETTINGCLEANER

Moderne kettingreiniger die geen demontage vereist. Superhandig !
 


FIETSVERZEKERING ELEKTRISCHE FIETSEN