HELM VOOR SPEEDBIKE of gewone e-bike

De belangrijkste kenmerken waar een speed pedelec helm aan moet voldoen zijn een dikkere schaal, meer bescherming aan de achterkant en bij de slapen. Een helm die op deze snelheid wordt gebruikt, maar waarbij de inspanning lager ligt heeft ook een andere ventilatie nodig.

De BBB Cycling Indra Speed beantwoordt volledig aan deze eigenschappen en heeft ook een geoptimaliseerde ventilatie. Bovendien heeft hij een handige clip op de achterkant voor bevestiging van een lampje. Indra Speed is verkrijgbaar in donkerblauw, wit, grijs of neon geel.

the orIginal flandriens

 

PRACHTIGE HANDGESCHILDERDE MINIATUUR WIELRENNERS, vervaardigd uit Zamak (legering Zink en Aluminium). De Flandriens zijn verpakt per twee, de Cycling Heroes per drie. Daarnaast bestaat er ook een playset van 20 wielrenners in plastiek in 4 verschillende kleuren.


diamant fietsdrager

De Pro-User fietsdrager Diamant is de meest complete en compacte fietsdrager die er momenteel te koop is. Deze drager is in de test van de Consumentenbond voor de 3e keer als `Beste koop' uit de bus gekomen (maart 2015), waarbij acht fietsdragers onder de loep werden genomen. De fietsdrager kan in- en uitgeklapt worden zonder gereedschap en kan eenvoudig in elke kofferbak.
- Geschikt voor 2 fietsen, ook voor e-bikes.
- Snelle montage op trekhaak.
- Volledig inklapbaar en kantelbaar.
- Flexibele frameklemmen.
- Gewicht 16 kg.
- Maximale belasting 60 kg.
- Inclusief opbergtas.
- Oprijgoot als optie leverbaar.
KLIK OP DE AFBEELDING VOOR EEN DEMONSTRATIE.


bbb kinderhelm met licht

Deze kinderhelm met geïntegreerd achterlichtje is een aanrader voor uw zoon/dochter voor een veilige route van en naar school. Verschillende kleuren beschikbaar, voor jongens en meisjes.

 

 

 wielLICHTEN

De Ikzi-Light ventiel- of spaaklichten bestaan uit 11 tot 14 LED's in 4 of 5 verschillende kleuren, die je eenvoudig op vrijwel elk ventiel of tussen de spaken kunt plaatsen al dan niet met behulp van de meegeleverde adapters. De ventiellichten werken alleen in het donker en bij beweging. Om de 4 seconden ontstaat er een nieuw patroon, dat alleen zichtbaar is als het wiel draait. De patronen komen het mooiste tot hun recht bij een snelheid van 15 tot 20km/u. Deze verlichting mag niet in plaats van de wettelijk voorgeschreven verlichting worden gebruikt.


bbb Signal verlichting

Signal, een compacte en lichte lamp met een enorme lichtopbrengst dankzij de COB LED. Hij wordt opgeladen via een universele mini-USB poort en biedt uren fietsplezier in het donker. De silicone StrapMount bevestigingsstrap en de draaimogelijkheid, maakt het mogelijk om de Signal overal op je fiets, frame, stuur, zadelpen of zitbuis te plaatsen.

 


bbb hoseroad telescopisch: minipomp

 

Deze telescopische lichtgewicht minipomp met uittrekbare slang staat garant voor veel pompplezier. Door het groot pompvolume kan je gemakkelijk pompen tot 8 bar. Het uniek schroefsysteem past op alle Presta- en Schrader-ventielen.

De Hoseroad heeft een compact ontwerp (190 mm) en is beschikbaar in zilverkleur of zwart, bevestigingsklem inbegrepen.

 

 


FIETSVERZEKERING

Elektrische fietsen,
stadsfietsen,
mountainbikes en
racefietsen

FIETSTASSEN 2018,
ook bruikbaar
als handtas

ORIGINAL
FLANDRIENS

Handgeschilderde metalen wiel-renners, mooi verpakt per twee of drie. Meer ...

gocycle

ELEKTRISCHE VOUWFIETS

DE LICHTSTE ELEKTRISCHE EN OPVOUWBARE FIETS MET UNIEK ONTWERP !!!
Lees meer ...

KETTINGCLEANER

Moderne kettingreiniger die geen demontage vereist. Superhandig !