NIEUWE FIETSEN
FIETSACCESSOIRES
alle HERSTELLINGEN

 

Brabantstraat 13
Nieuwpoort-Bad

 

info@rijobike.be

NIEUWE FIETSMODELLEN 2018 NU REEDS IN ONZE WINKEL !

In de volgende tabbladen vindt u een selectie uit het aanbod het aanbod elektrische vouwfietsen van Gocycle en Swyff en het aanbod niet-elektrische vouwfietsen van Bickerton.
Een vouwfiets wordt opgevouwen in een handomdraai, kan zo mee op de trein/tram/bus, in de kofferbak van de auto of een boot, past in een kast of achter de bank. Met een vouwfiets hebt u altijd een fiets bij de hand ! 
Bij ons vindt u ook een ruim assortiment fietsaccessoires, zoals: kleine fietstassen, afneembare fietsmandjes en stuurtassen, kaartlezers, zadelovertrekken, regenkledij, ... .

  • GOCYCLE
  • SWYFF
  • BICKERTON
De Gocycle G3 en voorgaande modellen zijn het ontwerp van Richard Thorpe, die jarenlang gewerkt heeft op de ontwerpafdeling van McLaren Cars.
In het Gocycle ontwerp is de verwijzing naar de autoindustrie sterk aanwezig; het frame en de velgen zijn namelijk van magnesium en in totaal weegt de fiets maar 16 kilo, ‘s werelds lichtste elektrische tweewieler !

De Duitse hoge rendement micro elektrische motor van Gocycle is discreet ingebouwd in de voornaaf en stelt de rijder in staat om snel 25 km/u te bereiken en tot 64 km te rijden op één acculading, afhankelijk van het eigen meetrappen. Gocycle is de eerste productiefiets in de wereld met een compleet gesloten, 3-voudig elektronisch schakelsysteem met eenzijdige wielophanging, waardoor de rijder nooit meer last heeft van vet en vuil op zijn kleding. Bovendien wordt de fiets milieuvriendelijk geproduceerd. Het volledig geïntegreerd kabelsysteem resulteert in een onderhoudsvrij, schoon en naadloos ontwerp. 

Absoluut uniek is de dagrijverlichting die d.m.v. een gepatenteerde Led-balk licht geeft. De fiets is elektrisch, opvouwbaar en onderhoudsvrij wat enorm veel mogelijkheden biedt voor onder andere tweedeverblijvers,  booteigenaren, pendelaars of voor eigenaren van een caravan of mobilhome.

Wil je even genieten van een staaltje high tech, klik dan zeker hier.

Hebt u fietsen nodig voor uw bedrijf ?
Of zoekt u een originele manier om uw bedrijf in de kijker te zetten ?

Op onderstaande foto ziet u een mooi voorbeeld van een personaliseerde Gocycle.
Voor alle info bent u welkom in onze winkel.

 

De elektrische vouwfietsen van het Belgische merk Swyff combineren de compactheid van een vouwfiets en het extra comfort van een elektrische fiets. Wie weinig opbergruimte of geen veilige opbergplaats heeft in een appartementsgebouw kan deze vouwfiets toch eenvoudig opbergen. Er is keuze uit 3 types batterijen gaande van 400 tot 650 Wh. De batterij is gemakkelijk uitneembaar. De prijs van de Swyff start vanaf 1.499 €.

SUPERLAGE OPSTAP !!!
Vast display (regelbare ondersteuning)
Voorwiel-, miden- of achterwielmotor
Derailleur of Nexus naafversnelling
Bickerton Junction 1507
Swyff Minimax

Swyff Minimax geplooid

Bickerton is een Britse fabrikant van vouwfietsen. Het bedrijf is begin jaren 1970 opgericht door Harry Bickerton. Zijn ontwerp voor een vouwfiets was destijds bijzonder omdat het een laag gewicht had en ingeklapt kon worden tot een compact formaat. Voor een belangrijk deel kwam dit door de toepassing van aluminium. Vele tienduizenden vouwfietsen zijn er door Bickerton in diverse modellen geproduceerd, prijzen vanaf 459 €.

Bickerton Junction 1703

Bickerton Junction 1507

Aluminium, 20 inch wielen
Naafversnelling Nexus 3-speed
Aluminium, 20 inch wielen
Derailleur Shimano 7-speed
 
Bickerton Junction 1507

Bickerton Pilot 1406

Aluminium, 20 inch wielen
Derailleur Shimano 7-speed
Aluminium, 16 inch wielen
Derailleur Shimano 6-speed
 
 


FIETSVERZEKERING

Elektrische fietsen,
stadsfietsen,
mountainbikes en
racefietsen

cadeautips

FIETSTASSEN 2018,
ook bruikbaar
als handtas


ORIGINAL
FLANDRIENS

Handgeschilderde metalen wiel-renners, mooi verpakt per twee of drie. Meer ...

Give waste
a second chance !

Coole riemen van gerecycleerde fietsbanden
(italiaanse makelij)

KETTINGCLEANER

Moderne kettingreiniger die geen demontage vereist. Superhandig !

gocycle

ELEKTRISCHE VOUWFIETS

DE LICHTSTE ELEKTRISCHE EN OPVOUWBARE FIETS MET UNIEK ONTWERP !!!
Lees meer ...