In de volgende tabbladen vindt u een selectie uit het aanbod het aanbod elektrische vouwfietsen van Gocycle en Swyff en het aanbod niet-elektrische vouwfietsen van Bickerton.
Een vouwfiets wordt opgevouwen in een handomdraai, kan zo mee op de trein/tram/bus, in de kofferbak van de auto of een boot, past in een kast of achter de bank. Met een vouwfiets hebt u altijd een fiets bij de hand ! 
Bij ons vindt u ook een ruim assortiment fietsaccessoires, zoals: kleine fietstassen, afneembare fietsmandjes en stuurtassen, kaartlezers, zadelovertrekken, regenkledij, ... .

  • GOCYCLE
  • SWYFF
  • BICKERTON
De Gocycle is het ontwerp van Richard Thorpe, die jarenlang gewerkt heeft op de ontwerpafdeling van McLaren Cars. Het frame en de velgen zijn gemaakt van magnesium en in totaal weegt de fiets maar 16 kilo, ‘s werelds lichtste elektrische tweewieler ! De Duitse micro elektrische motor van Gocycle is discreet ingebouwd in de voornaaf. Gocycle is de eerste productiefiets in de wereld met een compleet gesloten, 3-voudig elektronisch schakelsysteem met eenzijdige wielophanging, waardoor de rijder nooit meer last heeft van vet en vuil op zijn kleding. De fiets is elektrisch, opvouwbaar en onderhoudsvrij wat enorm veel mogelijkheden biedt voor onder andere tweedeverblijvers,  booteigenaren, pendelaars of voor eigenaren van een caravan of mobilhome.

Naast de G3 heeft Gocycle dit jaar een nieuw model op de markt gebracht: de Gocycle GS, verkrijgbaar in 10 verschillende kleurencombinaties. Met het gepatenteerde pitstopwiel kunt u de wielen gemakkelijk demonteren: interessant om snel op te plooien, maar ook gemakkelijk om een lekke band te vervangen, vanaf €2.799.

Hebt u fietsen nodig voor uw bedrijf ?
Of zoekt u een originele manier om uw bedrijf in de kijker te zetten ?

Op onderstaande foto ziet u een mooi voorbeeld van een personaliseerde Gocycle.
Voor alle info bent u welkom in onze winkel.

 

De elektrische vouwfietsen van het Belgische merk Swyff combineren de compactheid van een vouwfiets en het extra comfort van een elektrische fiets. Wie weinig opbergruimte of geen veilige opbergplaats heeft in een appartementsgebouw kan deze vouwfiets toch eenvoudig opbergen.
Er is keuze uit 2 modellen: de superlichte Aero 16 (€ 1.099) en de Minimax met lage opstap en uitneembare batterij achter het zadel (vanaf € 1.499).

SWYFF AERO 16
Superlicht elektrische vouwfiets (14 kg)
Voorwielmotor
Batterij in de zadelpen
Verkrijgbaar in zwart, grijs, blauw en rood
Bickerton Junction 1507
SWYFF MINIMAX MET SUPERLAGE OPSTAP !!!
Vast display (regelbare ondersteuning)
Voorwiel-, miden- of achterwielmotor
Derailleur of Nexus naafversnelling
Uitneembare batterij van 400 tot 650 Wh
Bickerton Junction 1507
Swyff Minimax

Swyff Minimax geplooid

Bickerton is een Britse fabrikant van vouwfietsen. Het bedrijf is begin jaren 1970 opgericht door Harry Bickerton. Zijn ontwerp voor een vouwfiets was destijds bijzonder omdat het een laag gewicht had en ingeklapt kon worden tot een compact formaat. Voor een belangrijk deel kwam dit door de toepassing van aluminium. Vele tienduizenden vouwfietsen zijn er door Bickerton in diverse modellen geproduceerd, prijzen vanaf 459 €.

Bickerton Junction 1703

Bickerton Junction 1507

Aluminium, 20 inch wielen
Naafversnelling Nexus 3-speed
Aluminium, 20 inch wielen
Derailleur Shimano 7-speed
 
Bickerton Junction 1507

Bickerton Pilot 1406

Aluminium, 20 inch wielen
Derailleur Shimano 7-speed
Aluminium, 16 inch wielen
Derailleur Shimano 6-speed
 
 


FIETSVERZEKERING

Elektrische fietsen,
stadsfietsen,
mountainbikes en
racefietsen

FIETSTASSEN 2018,
ook bruikbaar
als handtas

ORIGINAL
FLANDRIENS

Handgeschilderde metalen wiel-renners, mooi verpakt per twee of drie. Meer ...

gocycle

ELEKTRISCHE VOUWFIETS

DE LICHTSTE ELEKTRISCHE EN OPVOUWBARE FIETS MET UNIEK ONTWERP !!!
Lees meer ...

KETTINGCLEANER

Moderne kettingreiniger die geen demontage vereist. Superhandig !