top of page

ELEKTRISCHE FIETSMERKEN

KOGA

KOGA heeft een e-bike voor iedereen. Als je voor een KOGA kiest, kies je voor topkwaliteit en uitmuntende afwerking. Een lichtgewicht e-bike voorzien van kwalitatieve en duurzame onderdelen zorgen voor een unieke rijervaring zoals je deze nog nooit eerder hebt ervaren.
Prijzen vanaf € 2.999.

O2FEEL

O2Feel werd opgericht door twee Fran/se ingenieurs. Ze combineren desig/n en prestaties en zijn marktleider in het gebruik van Shimano Steps-motoren en uitgerust met de nieuwste technologische innovaties.
Prijzen vanaf € 2.099.   


 

GAZELLE

Koninklijke Gazelle maakt al meer dan 125 jaar fietsen in het Gelderse Dieren in Nederland. Onze fietsen zijn licht, kwalitatief en comfortabel. Wij denken altijd na over hoe ons design slimmer kan en de techniek van onze e-bikes nog innovatiever. Met een Gazelle-fiets mag u gezien worden!
Prijzen vanaf € 1.999.

SWYFF

De elektrische vouwfietsen van het Belgische merk Swyff combineren de compactheid van een vouwfiets en het extra comfort van een elektrische fiets.
Prijzen vanaf
€ 1.999.
Uw bestaande stadsfiets OMBOUWEN NAAR EEN ELEKTRISCHE FIETS ? Dat kan met Swyff. Voor alle info bent u welkom in de winkel.

GRANVILLE

Granville, vroeger bekend als Ludo Fietsen, is een Belgisch fietsenmerk uit Kortenberg. 

Verrassende ontwerpen met extra aandacht voor comfort en kwaliteit, zijn de basiskenmerken van elke Granville fiets.

Prijzen vanaf € 2.199.      

bottom of page