top of page

PROMOTIES

E-nova Evo dame groot.png

E-Nova EVO: €500 korting

Van €3.499 nu voor slechts €2.999! De KOGA E-Nova EVO is een schitterende e-bike die opvalt dankzij z'n comfortabele zitpositie, luxe afwerking en de Bosch middenmotor met riemaandrijving. Kortom, een fiets voor comfortabele en zorgeloze kilometers! Deze actie loopt tot 31 juli en OP=OP, dus wacht niet te lang en kom snel langs! En wanneer je nu een KOGA e-bike koopt, krijg je 5 jaar (in plaats van 2) XTRA garantie op je fiets!

Koga E-nova PT dame.png

E-Nova EVO PT: €300 korting

Van €3.999 nu voor €3.699! De KOGA

E-Nova EVO PT heeft een lage instap, comfortabele zitpositie en krachtige Bosch middenmotor met riemaandrijving. Een complete, comfortabele e-bike! Deze actie loopt tot 31 juli en OP=OP, dus wacht niet te lang! En wanneer je nu een KOGA e-bike koopt, krijg je 5 jaar (in plaats van 2)

E-nova PT unlimited dame.png

E-Nova EVO PT unlimited

Accu update

Gratis accu-update twv. €400 bij de KOGA E-Nova EVO PT Unlimited! Wanneer je nu deze fiets koopt, krijg je gratis een 625Wh accu voor de prijs van de 400Wh accu! Dat is maar liefst €400 korting. De KOGA E-Nova EVO PT Unlimited valt op door de prachtige satijnen lak, de krachtige Bosch-motor en de comfortabele zitpositie. Hij is nu uit voorraad leverbaar, maar wacht niet te lang! Op=op!

Koga colmaro dame.png

Colmaro sports -20%

Koga lichtgewicht fitnessbike voor toerfietsers die tempo willen
maken, maar met comfortabele fietshouding

Alu frame, carbon voorvork

Shimano Tiagra Triple

NU VOOR: €1.159

Cordo voordrager verende voorvork.jpg

Cordo voordager -50%

Cordo voordrager geschikt voor vrijwel alle fietsen met een verende voorvork, handig voor als je met veel tassen moet reizen of deze niet achterop passen.

NORMAAL €51,50

NU VOOR €25

Cordo voordrager hoog.jpg

Cordo voordraager hoog -50%

De Cordo voordrager is een zeer stevige en stabiele aluminium lichtgewicht lowrider voor het voorop bevestigen van pakaf handtassen en bagage.

NORMAAL €42

NU VOOR €21

bottom of page